Sound

Înregistrează-te
FAQ

Am vazut o eroare pe site cum pot sa o anunt?

Puteti sa ne contactati folosind pagina de Contact unde de asemenea asteptam si eventualele imbunatatiri pe care le-ati dori dumneavoastra. 


Cum pot sa selectez doar meciurile Live din acest moment?

Pentru a vedea meciurile Live din acel moment trebuie doar sa accesati prima pagina a site-ului si sa dati click pe tab-ul “Live Games”. 


Cum pot sa vizualizez evenimentele unui meci?

Evenimentele unui meci pot fi vizualizate foarte usor accesand imaginea + din partea dreapta a fiecarui meci de fotbal.


Ce evenimente live sunt disponibile la meciurile de fotbal?

In acest moment evenimentele live pe care le gasiti pe site sunt Golurile ( Jucatorul si minutul), Cartonasele Galbene si Rosii ( Jucatorul si minutul). De asemenea la campionatele mai importante va prezentam primul 11 la fiecare echipa, rezervele si antrenorii. 


Cat de des se actualizeaza scorul meciurilor live ?

Scorul unui meci de fotbal live este actualizat la secunde asfel incat la cateva secunde dupa inscrierea unul gol acest lucru apare si pe site-ul nostru.


Cum pot sa dezactivez functia audio pe site?

Utilizatorii site-ului sunt anuntati audio cand se inscrie un gol sau cand se incheie o partida iar daca doriti sa dezactivati functia audio trebuie sa dati click pe imaginea audio situata in partea superioara .


Care este ora de afisare a meciurilor?

Ora de afisare a meciurilor este in functie de ora dumneavoastra de la calculator si anume site-ul nostru detecteaza automat ora dumneavoastra si prezinta meciurile in functie de aceasta ora. Daca doriti sa modificati ora de afisare a meciurilor aveti posibilitatea in partea superioara a site-ului sa selectati un alt fus orar GMT.