Sound

Înregistrează-te
Televizări

In Romania exista mai multe posturi de televiziune care transmit campionatele nationale si internationale de fotbal.

Digi Sport – Este format din patru posture de televiziune si anume Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4, primele trei fiind disponibile si in varianta HD.
Digi Sport 1 este canalul cel mai important cand vine vorba de fotbal si anume pe acesta sunt transmise cele mai importante partide de fotbal ale zilei. 
Iata care sunt campionatele de fotbal transmise in acest moment de Digi Sport:
Liga 1 ( Romania) – Digi Sport 1 transmite live in fiecare etapa cele 7 meciuri din campionatul Romaniei.
Cupa Romaniei – Incepand cu fazele superioare ale competitiei meciurile din Cupa Romaniei pot fi urmarite pe canalele Digi Sport.
Super Cupa Romaniei  -  Tot Digi Sport este postul de televiziune care transmite live meciul din fiecare an din Super Cupa Romaniei.
Primera Division (Spania) – Meciurile din campionatul Spaniei la fotbal sunt transmise in direct de Digi Sport.
Cupa Spaniei – Digi Sport transmite meciurile din Cupa Spaniei.
Ligue 1 (Franta) – Digi Sport a cumparat drepturile de difuzare a campionatului frnatei pana in anul 2018.
Cupa Frantei – Cele mai interesante meciuri din Cupa Frantei la fotbal se vor vedea in exclusivitate doar la Digi Sport.
Serie A ( Italia) – In fiecare etapa cele mai itneresante meciuri sunt transmise in direct de Digi Sport. 
Cupa Italiei – Incepand cu fazele superioare meciurile din Cupa italiei sunt transmise de catre Digi Sport.
Pro league (Belgia) – Drepturile de televizare a meciurilor din campionatul Belgiei sunt detinute de DIgi Sport.
Super Cupa Belgiei  - Digi Sport transmite meciul din Super Cupa Belgiei 
Serie A ( Brazilia) – Campionatul Braziliei la fotbal este transmis in direct de Digi Sport.
Preliminarii Campionatul European – In fiecare etapa de la preliminariile Campionatului European de fotbal Digi Sport transmite in direct mai multe partide.
Copa America – Toate meciuri din 2015 de la Copa America au fost transmise in direct de Digi Sport.
Digi Sport este detinut de compania RCS & RDS ceea ce face ca acest post de Televiziune sa poata fi receptionat doar de abonatii RCS & RDS, de asemea abonatii RCS & RDS pot viziona gratuit toate cele patru posturi pe pagina http://www.digisport.ro/​

DOLCE SPORT - Apartine de Telekom Romania si poate fi receptionat doar de catre abonatii Telekom. Postul de televiziune Dolce Sport transmite foarte multe meciuri de fotbal din campioante interesante si anume:
Liga 1 ( Romania) - Toate meciurile din Liga 1 sunt transmise in direct de catre Dolce Sport.
Liga Campionilor – Pana in anul 2018 Dolce Sport este postul de televiziune care va transmite in direct meciurile din Liga Campionilor, incepand cu fazele importante din Liga Campionilor meciurile din aceasta competitie se pot viziona pe Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 si Dolce Sport 4.
Europa League – Si din Europa League Dolce Sport va transmite in fiecare etapa cate patru meciuri pe cele 4 canale ale sale.
Serie A (Italia) – Meciurile din campionatul Italiei sunt transmise in direct de postul de televiziune Dolce Sport.
Premier League (Anglia) – Drepturile de difuzare a meciurilor din Premier League sunt detinute pana in sezonul 2015-2016 de catre Dolce Sport.
FA Cup (Anglia) – Cupa Angliei la fotbal poate fi urmarita live la Dolce Sport.
Bundesliga ( Germania) – Campionatul Germaniei la fotbal se vede in Romania pe postul de televiziune Dolce Sport.
Super League (Grecia) - Dolce Sport transmite in exclusivitate campioantul greciei la fotbal.
Premier League (Ucraina) – Campionatul Ucrainei la fotbal poate fi vizionat in exclusivitate la Dolce Sport.

EURO SPORT - Acesta este unul dintre cele mai mari posturi TV din Europa iar in Romania poate fi receptionat pe canalele Euro Sport  1 si Euro Sport 2, iata care sunt competitiile fotbalistice transmise de Euro Sport in Romania:
Premier League (Anglia) – In fiecare etapa de Premier League postul de televiziune Euro Sport 1 transmite 3-4 meciuri astfel incat iubitorii fotbalului din Anglia cu siguranta urmaresc acest post de televiziune.
Bundesliga (Germania) – Euro Sport transmite in fiecare etapa meciuri din campionatul Germaniei la fotbal. 
Bundesliga  2 (Germania) – Liga a 2-a din Germania starneste destul de mult interes in randul fanilor astfel incat cele mai importante meciuri din fiecare etapa se pot viziona pe Euro Sport.
MLS ( Statele Unite ale Americii)  - Meciurile din Major Soccer league pot fi vazute in Romania doar pe postul de televiziune Euro Sport.
Programul complet Euro Sport precum si multe stiri din lumea sportului gasiti pe pagina http://www.eurosport.com/

Look TV este format din 2 posturi TV si anume Look TV si LOOK PLUS si este detinut de Arpad Paszkany, finantatorul echipei de fotbal CFR Cluj.
Liga 1 (Romania) - Amebele posturi de televiziune transmit live doar meciuri din Liga 1, campionatul Romaniei la fotbal iar receptionarea lor se poate face la majoritatea funizorilor de cablu, la unele cu plata la altele gratis. De exemplu abonatii RCS & RDS receptioneaza gratuit cele doua posturi, acest lucru se intampla deoarece Digi Sport 1 transmite live toate meciurile din Liga 1. Meciurile live din liga 1 precum si alte emisiuni transmise de acest post de televiziune le puteti vedea pe pagina http://www.looktv.ro/